Subscripció als fòrums

Quan una persona és subscrita a un fòrum això vol dir que se li enviarà per correu electrònic una còpia de cada missatge del fòrum (les còpies s'envien 30 minuts després que s'escriu el missatge).

Normalment la gent pot triar si vol o no vol estar subscrita a cada fòrum.

Tanmateix, si trieu d'imposar la subscripció a un fòrum concret, aleshores tots els usuaris del curs són subscrits automàticament, fins i tot els que s'inscriuen més endavant.

Això és especialment útil per al Fòrum de notícies i per a tots els fòrums actius durant el començament del curs (fins que tots s'adonen que existeix la possibilitat de subscriure's individualment a aquests correus).

Si trieu l'opció "Sí, inicialment" tots els usuaris actuals i futurs del curs seran subscrits inicialment però podran cancel·lar la subscripció en qualsevol moment. Si trieu "Sí, per sempre" no podran cancel·lar la subscripció.

El comportament de l'opció "Sí, inicialment" quan actualitzeu un fòrum és així: canviar de "Sí, inicialment" a "No" no cancel·la la subscripció dels usuaris actuals, sinó que afecta únicament els usuaris futurs del curs. Anàlogament, canviar després l'opció a "Sí, inicialment" no subscriu els usuaris actuals del curs, sinó únicament els que s'inscriguin més endavant.

Índex de tots els fitxers d'ajuda
Mostra aquesta ajuda en l'idioma: English